Honterus
PORTOFOLIU SERVICII CLIENTI PRETURI CONTACT
HEIDELBERG - garantia calitatii noastre
   
Garantia calitatii noastre

Noi, cei de la Honterus, ne mandrim cu abordarea domeniului de activitate intr-un mod cu adevarat profesionist. Traditia tiparului in Transilvania si stransa relatie cu specialisti din Germania ne-a obligat inca de la bun inceput sa ducem mai departe bunul renume si pasiunea tipografilor de aici si suntem mandri sa putem spune ca facem tot posibilul sa ducem mai departe aceasta mostenire. Dotarea de exceptie, specializarea oamenilor nostri sunt punctele forte in declaratia noastra de inalta calitate si profesionalism. Certificatul managementului de calitate ISO 9001/2000 al firmei dovedeste acest lucru.

Cine suntem noi?

Honterus este o societate romano-germana infiintata in 1991 de Honterus Druckerei Beteiligungs GmbH Germania. Din octombrie 2009, societatea este integral in administrarea FDGR. Firma are in prezent un capital social de 600.000 Euro. Personalul angajat a urmat cursuri la centrul de pregatire al firmei Heidelberg si la Asociatia Tipografilor din landul Baden Wurttemberg. Scopul nostru declarat este de a ne impune pe piata nationala si internationala prin standardul calitativ oferit si punctualitatea cu care ne onoram termenele.

Prezentare dotari tehnice

Linia de design si prepress bazata pe computere Macintosh si PC asigura flexibilitatea necesara in acest domeniu. Departamentul prepress este deservit de un echipament Computer-To-Plate Escher-Grad Cobalt 4, eliminandu-se astfel necesitatea expunerii pe filme. Tiparul offset este sustinut de echipamente Heidelberg si MAN ROLAND. Legatoria completeaza fluxul tehnologic cu facilitati extinse de productie si finisare.

 
 
INDEX PORTOFOLIU SERVICII CLIENTI PRETURI CONTACT
 
proudly powered by Mac

copyright © 2003 Honterus Sibiu. Toate drepturile rezervate.
Harta site-ului. Page design by Honterus & Cubus Arts.